Germany here we come!!!!!!!!!!!!!
Door: Anke
Blijf op de hoogte en volg Marijn en Anke
07 Juli 2010 | Thailand, Bangkok
waarzijnankeenmarijnzondag.waarbenjij.nu
Nouhou wij zijn in Duesseldorf de FINALE aan het kijken :)))
Marijn heeft geen stem meer en ik geen haren maar we hebben gewonnen!!!!!!!
Bij deze nodigen wij jullie van harte uit om op 11 juli een bitterballetje mee te prikken tijdens Nederland-Duitsland!
(kunnen jullie ons meteen verwelkomen ;)
Nouhou wij zijn in Duesseldorf de FINALE aan het kijken :)))
Marijn heeft geen stem meer en ik geen haren maar we hebben gewonnen!!!!!!!
(kunnen jullie ons meteen verwelkomen ;)
07 Juli 2010 - 04:30
Mark:
Wij gaan zeker de finale kijken in Dusseldorf :D.
Tot over 4 nachten dames!!! -
07 Juli 2010 - 04:32
Jos Z.:
Moeten eerst de Duitsers nog winnen van de spanjaarden en jullie absoluut geen vertraging hebben.Maar wij kijken wel voor jullie.Goeie reis en tot in dusseldorf. -
07 Juli 2010 - 06:58
Phi.:
Hele goede terug reis! Tot snel!
X -
07 Juli 2010 - 07:27
Carin:
Wij gaan inderdaad ook de finale bekijken maar in dusseldorp? kweenie een beetje ver voor de fiets. We hopen wel dat jullie een goede reis hebben en goed thuiskomen. we spreken elkaar snel weer ...... liefs, ook van Alize, -
07 Juli 2010 - 07:37
Maart:
Ladiessss!! Ik heb ook geen stem meer over en mijn hart begeeft het ook snel denk ik. Ongelooflijk, wat een toestand! Amsterdam stond volledig op zijn kop gisteravond. ALS we zondag winnen, wordt het koninginnedag in het kwadraat! Naar Dusseldorf om te kijken ga ik niet redden, maar ik zie jullie snel en alvast een goede terug vlucht!!! kus Maart -
07 Juli 2010 - 07:41
Annelein:
Hey lieve vriendinnetjes,
ik zou heel graag naar Dusseldorf komen om jullie te verwelkomen en samen met jullie foeballen te kijken, helaas gaat dat m niet worden, teveel prikkeltjes voor mij. Geniet nog ff van de laatste paar daagjes (niet met een kater het vliegtuig in he!?!). Ennuh ik heb maat 38....;)
Dikke kus Annie -
07 Juli 2010 - 09:17
Marieke Z:
Als jullie fans willen moeten jullie wel aangeven hoe laat jullie in Dusseldorf aankomen. Ik denk dat deze orangefans aan de buis gekluisterd zitten, maar jullie zijn welkom in Nijmegen -
07 Juli 2010 - 09:20
PS:
Je wil niet weten hoe de oranje gekte hier is uitgebroken. Dit moet je beleven in NL en niet saai in Duitsland gaan kijken. Dan mis je pas echt wat! -
07 Juli 2010 - 11:40
Pap Jaap En Mam Anja:
Mogen die bittere ballen ook ingeruild worden voor Hollandse kaas met een roodwitblauw vlaggetje geserveerd door Frau Antje?
Jullie zijn toch wel in het oranje gehuld?
W'll be there -
07 Juli 2010 - 13:09
Bas:
Eeeeeuuhhh, hoe slecht ben ik als broer als ik thuis blijf om te kijken? ;) -
07 Juli 2010 - 17:51
Frits En Bea:
Alvast welkom terug
en ik kom nog wel een keer aan om bij te kletsen
groetjes Frits -
08 Juli 2010 - 11:41
Irma:
Zondag kijk ik op de bank in Eefde met de poezen op schoot.
Tot gauw,
xx, -
09 Juli 2010 - 11:51
Danny En Irene:
wie had er gedacht dat nl van de brazilianen zouden winnen????
wij kijken hier in bali. wie doet er mee..??? haah hier geen bitterballen, maar heerlijke nasi en andere lekkernijen midden in de nacht.
is hier nl om 02.00u!!!
maar goed, super jammer dat we het missen.
we hebben het hier ook prima naar ons zin!
tot over twee weekjes!!! en alvast een goede vlucht terug.
X -
09 Juli 2010 - 14:59
Ria (mams):
Eindelijk komen jullie naar huis. De vlag gaat uit voor jullie en..... Hopelijk hebben ze op airport Dusseldorf wel een scherm nu Duitsland er uit ligt. 19.40 uur aankomst. Wij zijn op tijd en gaan op zoek. Goede vluchten en voor ons nog 2 nachtjes slapen. xxxx -
09 Juli 2010 - 22:29
Jos En Wilma:
ha Anke en Marijn,
Een goede vlucht en een hele fijne thuiskomst.
Heel Nederland is inmiddels (oranje)versierd om jullie van harte welkom te heten.
Groeten, Jos en Wilma -
10 Juli 2010 - 20:05
Mark:
Dag meiden!!
Een hele fijne vlucht!! En tot morgen avond :-), wij zullen in oranje kleding verschijnen op Düsseldorf airport!!!!
Over 22 zijn we weer samen!!! -
14 Juli 2010 - 03:34
Hanneke:
:) fijn om weer thuis te zijn? ankie: wat hebben wij veel bij te kletsen strakjes!! voor ons houd het feestje 22 juli op.. dikke knuffel