Kick off - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van Marijn en Anke Meezen en Zegers - WaarBenJij.nu Kick off - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van Marijn en Anke Meezen en Zegers - WaarBenJij.nu

Kick off

Door: Anke

Blijf op de hoogte en volg Marijn en Anke

21 Januari 2010 | Nederland, Arnhem

Hier is ie dan!!!!!!

de oh jee het gaat bijna beginnen, weten we het zeker, we kunnen niet meer terug, maar dat willen we ook niet, toch stiekem wel spannend, maar oh wat gaan we het leuk hebben, waarschijnlijk willen we nooit meer terug, of toch wel, we gaan jullie missen, en we zullen heel veel gaan zien, lachen, misschien ook wel huilen, gek doen, meemaken,

eerste krabbels op onze site.

Voor degene die willen: jullie kunnen ons volgen op deze site tijdens onze reis door India, Nepal en Vietnam (als we niet vergeten er iets op te zetten ;)
En eh houdt ons ook op de hoogte van alles wat zich in Nederland afspeelt :D (zoals of er toch nog een 11stedentocht komt, de leuke stapavonden zonder ons :(, het WK, alle leuke festivals, de raar maar waar gebeurtenissen op het werk, familie bezigheden, leuke weetjes en al het andere.....

Kus Marijn en Anke

• 21 Januari 2010 - 20:42

Annie:

Jullie eerste reactie!!! have fun ladies. Maar eerst nog een grandioos weekendje weg en afscheidsfeestje!! xx

• 21 Januari 2010 - 20:43

Mark:

Dag Anke en Marijn.
    Heel veel plezier in India, Nepal en vietBAM;). Zal jullie erg missen komende maanden...

Jullie komen zeker terug, anders kom ik jullie wel halen :P.

• 21 Januari 2010 - 20:55

Theo:

Ben benieuwd dus moet er wel wat op komen te staan! Maar ik verwacht dat dat best gaat lukken! liefs Theo ( de verknipte) X

• 21 Januari 2010 - 21:13

Marieke:

Girls,
    Ga jullie ook vreselijk missen! Te veel foto's maken en reisverslagen graag. Dan zal ik ook af en toe vertellen wat voor butweer we hier hebben en hoe leuk werken wel niet is, hahahahah. Tot zaterdag kusjes marieke

• 21 Januari 2010 - 21:15

Ria (mams):

gaat het nu echt gebeuren? Kriebels in de buik? Wij ook. Geniet straks van elke minuut dat jullie onderweg zijn.
    Dat gaat lukken.
    Liefs.xxxx

• 21 Januari 2010 - 21:30

Martin:

ik ga jullie zeker volgen! ..jaloers....

• 21 Januari 2010 - 21:49

Hanneke:

We houden waarbenjij.nu contact ;) ik ben mijn huisje al aan het leegruimen!! have fun! dikke knuffel!

• 22 Januari 2010 - 07:48

Wim:

zoals het hoord: doe voorzichtig maar geniet.

• 22 Januari 2010 - 10:52

Paul:

Dag dames!

Ga er lekker van genieten! Hoop dat jullie met wijze lessen weer terug komen! Anke zie ik je nog voor je vertrek!? Oftewel waar blijft dat etentje ;)

Kus

• 22 Januari 2010 - 11:13

MAMOETBIER:

hey ladies
    ga jullie zeker volgen en wil alle verhalen en fotos zien!! :)
    x

• 22 Januari 2010 - 12:43

Eef:

nice! ik word fan van deze website... super nice! tot morgen!

kus eef

• 24 Januari 2010 - 17:39

Giel:

site staat onder mijn favorieten...we'll be watching you chicas!!

• 19 Februari 2010 - 20:56

Okke:

Ik zal de site met jullie eventuele verslagen in de gaten houden.
    ...... en laat ik geen klachten horen...! ;)

• 24 Februari 2010 - 20:02

Frits:

Gevonden Anke,veel plezier en ik lees jullie reisverslagen wel
    Groet Frits en bea Folkers

• 25 Februari 2010 - 09:50

Arianne:

jeetje ik dacht gauw als eerste een bericht te zetten.dus niet!!!
    je verjaardag vieren in den vreemde kan eigenlijk niet marijn!!ik kom niet langs met oma hoor.daar ziet ze tegen op!!alvast veel voorpret samen.eerst nog high thee bij de koninklijke pelikaan in zutphen zaterdag.je enige echte tante.arianne,tante janne of t.j.wat je maar
    wil...en uh neem je beschermengel mee!

• 25 Februari 2010 - 14:07

Joke & Jalb:

wat een mazzelaars! wij zullen jullie volgen en zien uit naar alle avonturen. eigenlijk ook nog een uitstapje naar sri lanka, anke! Heel veel reisplezier. knuffels joke & jalb

• 27 Februari 2010 - 01:34

Hanneke (masterhaha):

...mijn hersenactiviteit is inmiddels gedaald tot -3004 in een woord heeeeerlijk!! jullie gaan het ook zo vet vinden!!

dikke knuffel en succes met de voorbereidingen!

• 27 Februari 2010 - 19:26

Gerdieke:

Hallo meiden,

Wij wensen jullie een hele gave en toffe reis toe! Pas goed op jullie zelf en geniet ervan. Heel veel groeten uit het zonnige zuiden, Barry, Gerdieke en Rutger

• 02 Maart 2010 - 13:29

Peter:

Verwacht straks wel wat betere foto's, haha.
    Lot's of fun. enjoy, be ware and take care!!

• 02 Maart 2010 - 13:29

Peter:

Verwacht straks wel wat betere foto's, haha.
    Lot's of fun. enjoy, be ware and take care!!

• 06 Maart 2010 - 08:49

Elke :

Hee Marijn,

Had niet helemaal door dat het al zover was en dat ik je niet meer zou zien... Wel nog genoten van jouw heerlijk taartjes van de lekkerste bakker van Nijmegen! Super veel plezier daarginds, geniet ervan want het wordt vast super!

x Elke (logo, niet fysio)

• 08 Maart 2010 - 18:58

Nelly En Jo:

Hoi spetters,

We wensen jullie een fantastische reis.Je zult veel moeten lopen, dus je komt vast goed getraind terug voor de vierdaagse.Let goed op jezelf en op elkaar!

groeten Nelly en Jo